Wie is wie

Spel/idee

Judith de Klerk is theatermaker en pedagoog. Ze neemt in haar werk de kinderlijke verwondering als uitgangspunt voor verbeelding. Volgens Judith is stimulering van verbeelding belangrijk voor het maken van keuzes in het leven. Judith heeft 20 jaar ervaring in het speciaal onderwijs. Van 1999 tot 2006 maakte zij samen met Suzanna Pezo onder de naam 2OverRood voorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar: Het Vogelmeisje (1999), Wattisdat? (2001)' , In Duplo (2005), Wachten wachten wachten, Heel jaar rond, Bloeiende woestijn, Dames en dekens.

 

Regie

Jan Langedijk is regisseur en artistiek adviseur bij GroepRood. Hij opgeleid als mimespeler en staat bekend om het maken van beeldend-sensitief theater. Hij was oprichter en artistiek leider van De Daders en regisseerde eerder de voorstellingen van 2OverRood.

 

 

 

foto 'Heel jaar rond'

 

 

Muziek

Jonathan Nagel - contra bas
Jonathan vertelt verhalen en creƫert sprookjesachtige sferen met zijn werk. Opgeleid als muzikant (M.Mus. 2018, Conservatorium van Amsterdam) voelt hij zich op podium thuis, overal daar waar grenzen vervagen en ruimte is voor het onverwachte.